Over ons

Spellingscontrole - Giuseppe FaraoneWe begrijpen het gebruik van taal. Taal is de manier waarop we met anderen communiceren. Als woorden goed zijn gestructureerd om een zin te vormen, kan taal worden gebruikt om met anderen te communiceren. We begrijpen hoe moeilijk het kan zijn om een goed stuk tekst te schrijven. Dus we zijn hier om u te helpen.

Giuseppe Faraone en zijn team van 4 mensen kwamen samen voor een gemeenschappelijk doel: mensen helpen bij het juiste gebruik van grammatica en woorden. Ze wisten hoe moeilijk het voor een normaal persoon was om de kunst van het schrijven in verschillende talen onder de knie te krijgen. Deze mensen waren niet beperkt tot alleen Engels, maar wisten ook van de problemen met Grieks, Duits, Russisch, Chinees en bijna alle andere talen ter wereld.

De taak was echter niet eenvoudig. Hoe kun je mensen helpen een geweldig artikel te schrijven? Hoe bereik je 7 miljard mensen in deze wereld? Hoe kun je voorzien in de behoeften van elk van deze 7 miljard? Verschillende mensen lezen en schrijven in verschillende talen. Hoe kun je zoveel talen ondersteunen?

De problemen waren talrijk, maar de vastberadenheid was sterker.

Spellingscontrole, onze innovatieve oplossing

Deze mensen kwamen bij elkaar en bedachten een innovatieve oplossing voor dit probleem. ‘Waarom maken we geen online portal waar mensen gemakkelijk spelling- en grammaticacorrecties kunnen aanbrengen?’ Met deze vastberadenheid ontwikkelde deze groep de software die u vandaag gebruikt. Zo zijn we begonnen.

Dit betekent dat u van alles kunt bereiken als gelijkgestemde mensen samenwerken. Dit portal, dat werd opgericht door slechts 5 getalenteerde jonge mensen, heeft nu meer dan 200 mensen die er werken om u te helpen. We doen er alles aan om u de meest haalbare oplossing te bieden voor uw grammaticale problemen. Als u ooit het gevoel hebt gehad dat het schrijven van een artikel erg moeilijk is, dan heb u onze software niet gebruikt.

We kunnen spellings- en grammaticafouten corrigeren in meer dan 18 talen. We hebben alle prominente talen over de hele wereld binnen ons bereik, of het nu Engels, Duits, Grieks, Chinees of andere talen zijn. We begrijpen dat de passie voor schrijven niet beperkt is tot alleen de Engelse taal. Veel getalenteerde jonge mensen willen een geweldig artikel schrijven in veel verschillende talen. Sommige mensen zijn meertalig en kunnen in meer dan één taal schrijven.

We begrijpen de noodzaak van ieder van jullie. Daarom hebben we software ontwikkeld die 18 verschillende talen ondersteunt.

Onze vastberadenheid, uw succes

De vastberadenheid om u van dienst te zijn was zo sterk dat we besluiten om u dit hulpmiddel gratis te geven. Iedereen kan onze Spellingscontrole gratis gebruiken. We gebruiken de beste bronnen die beschikbaar zijn in de branche om uw werk snel en eenvoudig te maken.

We zijn toegewijd aan ons doel en we zullen u nooit iets in rekening brengen, ongeacht hoe vaak u deze software gebruikt. Het enige dat u hoeft te doen, is doorgaan met dit goede werk van het delen van uw kennis door middel van woorden. Samen kunnen we een mooie wereld maken. Als u een opmerking wilt schrijven of in contact wil komen met ons team van experts, kunt u contact met ons opnemen. We hebben niet meer dan 24 uur nodig om uw mail te beantwoorden. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen via: info@spellingscontrole.net.

Het bedrijf van Giuseppe Faraone en zijn team is gevestigd in Av. de las Jacarandas 2, Burjassot, 46100, Valencia. Gebruik het bovenstaande formulier om contact met ons op te nemen. Bekijk de kaart met onze exacte locatie:

Bedankt voor het gebruik van onze tool en steun onze website. Met uw bijdrage kunnen we onze website voor iedereen gratis en actief houden.

Referenties en bijzondere dank

Dit hulpmiddel in andere talen